Welke auto’s je nu het beste kunt huren

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een auto te huren in plaats van te kopen en dit is volkomen logisch. Bij het kopen van een auto kopen, moet je meteen een groot bedrag ophoesten om jouw droom auto te rijden, terwijl je bij het huren van een auto deze kosten wat meer kunt verspreiden. Bovendien kom je bij het huren van een auto minder snel voor onverwachte kosten te staan, aangezien de reparatie en onderhoudskosten voor het autoverhuur bedrijf zijn. Ben je nu ook geprikkeld om een auto te huren? Ontdek hieronder een paar populaire modellen.

De klein maar fijne modellen
Deze modellen doen het altijd goed. Veel ouders schaffen één van deze modellen aan voor hun kind, die net geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs. De reden hiervoor is dat deze modellen vaak in gebruik niet zo duur zijn. De vaste kosten zoals de wegenbelasting en autoverzekering zijn niet zo hoog. Bovendien rijden deze modellen over het algemeen heel zuinig, waardoor je niet erg veel kwijt bent aan benzinekosten. Het is daarnaast ook perfect voor het stadsleven. Door het kleine formaat van de auto kun je hem overal gemakkelijk parkeren. Enkele populaire modellen hiervan zijn:

  • Volkswagen UP!
  • Kia Picanto
  • Renault Twingo
  • Citroën C1

Stationwagens
Voor de grote gezinnen zijn deze modellen ideaal. Er is naast voldoende zitruimte ook voldoende extra ruimte om bijvoorbeeld tassen etc. in de auto te vervoeren. Je hoeft zo nooit meer die ouder te zijn waar niets meer in de auto past. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Je kan zo gemakkelijk een family trip maken zonder je zorgen te maken of de beperkt ruimte. Veel gehuurde stationwagens zijn:

  • Renault Clio
  • Skoda Octavia
  • Opel Astra
  • Peugot 308

Ook in 2019 zijn er weer een paar mooie nieuwe modellen op de markt gekomen die zeker de moeite waard zijn.

Luxe poezen
Een auto huren van een duurder merk zoals Tesla, Porsche en Mercedes is natuurlijk voor de echte luxe poezen onder ons ook mogelijk. Deze modellen worden ook over het algemeen meer gehuurd dan gekocht, omdat ze in de aanschaf gewoon heel erg duur zijn. Dit is wel afhankelijk van welk model je kiest en hoe oud het model is.

Het huren van een auto biedt jouw de mogelijkheid om de auto van je dromen te rijden. Er is voor ieder wat wils en je zult zelf op ontdekkingstocht moeten gaan om jouw perfect match te vinden!