Maak gebruik van een aankoopkeuring bij auto import

Als je een auto koopt moet je op verschillende dingen letten, namelijk is deze auto voor mij de prijs waard. Je kunt bijvoorbeeld een Audi A6 kopen uit bouwjaar 2000, maar voor dezelfde prijs kan je een nieuwe Kia Picanto kopen. Dit is volledig afhankelijk van jouw behoeften.

Auto’s goedkoop inkopen met import

De meeste bekende automerken in Nederland zoals Audi, BMW, Mercedes Benz etc. komen uit Duitsland. Deze auto’s kun je importeren in Nederland. Om er zeker van te zijn dat je de juiste auto koopt kun je een aankoopkeuring aanschaffen bij een bedrijf zoals ServiceRight Auto’s. ServiceRight Auto’s is een online platform waarbij je met behulp van je kenteken de prijs kan opvragen van verschillende auto werkzaamheden. Het is belangrijk dat de auto aan alle verwachtingen voldoet, u wilt tevens niet voor verassingen komen te staan. Om er zeker van te zijn dat u een goede auto bij een particulier of autobedrijf koopt kunt u gebruik maken van een aankoopkeuring. ServiceRight doet aankoopkeuringen voor slechts € 99.

Kies voor de juiste garage
Het is belangrijk dat je een betrouwbare garage hebt zodat je niet voor verassingen komt te staan en niet onnodig teveel betaald. Een garage die zorgvuldig naar u luistert en met u meedenkt om vervolgens te komen met de juiste oplossingen. Garage Almere is uw betrouwbare partner voor onderhoud en reparatie aan uw auto. In onze garages voeren wij reparatie en onderhoud uit aan alle merken auto’s. Bij ons garage bent u verzekerd van veilige auto’s. Alle auto’s in onze garage zijn APK gekeurd. Alle monteurs die bij ons werkzaam zijn beschikken over een flinke dosis ervaring en de juiste certificaten.